Roestemmer.nl
Image default
Horeca

Een top maaltijd krijg je bij het restaurant in Tilligte

Als je houdt van lekker eten dan ben je bij het restaurant in Tilligte zeker bij de beste belandt. Hier kan je op een gezellige manier genieten van een tafel vol heerlijke en vers gemaakt gerechten die zou van het land op het bord worde geserveerd. Met de eigen moestuin die zij hebben, kunnen zij de verse groenten en producten in de ochtend plukken en in de avond op je bord toveren. Naast de eigen moestuin van het restaurant in Tilligte, werken zij ook nog samen met andere boerderijen uit de streek die hen iedere dag nieuwe vleeswaren en vlees aanleveren en ook de eierenkomen van de lokale boer. Het restaurant in Tilligte is zo uniek omdat er alleen maar gebruik wordt gemaakt van verse producten en er zal nooit uit een pakje worden gekookt. 

Producten

Dat er bij het restaurant in Tilligte verse producten worden gebruikt proef je direct terug in het gerecht dat je krijgt voorgeschoteld. Doordat je kunt meekijken in de keuken krijg je een nog beter beeld van het proces van het land tot op het bord en krijg je steeds meer zin om het eten op te eten. Mocht je vragen hebben aan de chef dan kan je die ook altijd stellen. Bijvoorbeeld hoe een bepaald gerecht is klaar gemaakt. Ook kan je de recepten allemaal vinden bij de balie. Mocht je dan een gerecht willen namaken dan kan dat gemakkelijk. Iedere maand is er bij het restaurant in Tilligte een nieuw menu en worden de recepten aangevuld. 

Uitzicht

Ook kan je bij het restaurant in Tilligte genieten van het heerlijke uitzicht. Omdat het restaurant in Tilligte zich bevindt in de natuur en een mooi meer heeft aan het einde van het terras, krijg je even het gevoel dat je op vakantie bent en ben je even uit de drukte. Samen met jouw gezelschap geniet je dan van de heerlijke natuur onder het genot van een goed glas wijn en een perfect bereid stuk kip of een voortreffelijke salade.