Roestemmer.nl
Image default
Auto's en Motoren

Gereviseerde DAF onderdelen van de beste kwaliteit

Het kopen van nieuwe vrachtwagenonderdelen kan een flinke investering zijn. Het is echter niet altijd nodig om de onderdelen nieuw te kopen, omdat tweedehands onderdelen heel vaak ook nog in goede staat zijn. Bij MPR Truck-Parts BV weten ze daar alles van. Dit bedrijf verkoopt tweedehands en gereviseerde DAF onderdelen voor vrachtwagens. Ze kopen DAF trucks in en demonteren de voertuigen deskundig. De meeste onderdelen zijn nog in uitstekende staat en kunnen zo gebruikt worden. Onderdelen die een opknapbeurt kunnen gebruiken, worden door deze specialisten gereviseerd en uiteindelijk zo goed als nieuw aangeboden. Doordat de producten tweedehands zijn, kunt u ze voor een gunstige prijs kopen en bespaart u op uw kosten.

Profiteer van een ruim aanbod en deskundig advies

MPR Truck-Parts BV reviseert en verkoopt al sinds 1991 DAF onderdelen. Ze hebben door de jaren heen daarom al veel onderdelen voorbij zien komen en zijn expert geworden op dit gebied. Ze vertellen u dan ook graag alles over de verschillende onderdelen en geven u deskundig advies. Bent u op zoek naar een specifiek product of weet u juist niet welk onderdeel van uw vrachtwagen er vervangen moet worden? Leg uw vraag voor aan deze professionals en zij helpen u verder. Door het grote aanbod zit het onderdeel dat u zoekt er vast en zeker tussen. Daarnaast wordt het assortiment regelmatig aangevuld met nieuwe onderdelen. Van versnellingsbakken tot motoren en brandstofsystemen, u vindt het bij deze specialist!

Informeer naar de mogelijkheden

Als u bij MPR Truck-Parts BV DAF onderdelen koopt, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Dit bedrijf is RDW-erkend en aangesloten bij de VbV en Stiba. Ze leveren voornamelijk onderdelen aan dealers, importeurs en garages, maar ook als particulier kunt u bij hen terecht. Heeft u een specifieke vraag over een van de onderdelen, wilt u advies of bent u gewoonweg benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met MPR Truck-Parts BV en profiteer van goede service.

https://www.dafparts.eu/nl/home