Roestemmer.nl
Image default
Auto's en Motoren

Haal je theoriecertificaat lekker snel samen met Gelijk Geslaagd

Ben jij bezig met het halen van je rijbewijs en woonachtig in of in de omgeving van Rotterdam? En ben jij aan het zoeken naar iemand die jou kan helpen met het aanleren van de theorie? Want zie je het gewoon niet zitten om dit in je eentje voor elkaar te krijgen, heb je geen zeeën van tijd om aan het leren te besteden of heb je hier domweg gewoon niet zoveel zin in? Dan ben je met de eendaagse theoriecursus Rotterdam van Gelijk Geslaagd aan het goede adres!

Tijdens de praktijklessen krijg je hulp en les van de instructeur die naast jou in de auto zit, voor de theorie die je in je hoofd moet stampen krijg je hulp en les van ons. En onze les is uniek. Want wij leren je niets teveel aan. En natuurlijk ook niets te weinig. Theorie die onzin is om te leren slaan wij lekker over. Wanneer je de theorie zelf uit boeken gaat leren zal je ook de theorie leren die je helemaal niet nodig hebt. Want jij weet natuurlijk niet wat je precies moet weten voor het examen. Wij weten dat dus wel!

Boeken? Niet nodig!

Voor onze theoriecursus heb je niet eens boeken nodig. Daar werken we namelijk niet mee. Hoe leren wij jou dan de theorie aan? Door klassikaal les te geven. Dit werkt vele malen beter, op deze manier onthouden mensen de lesstof veel beter. Daarbij leren wij je ook nog eens handige trucjes en ezelsbruggetjes aan en ontvang je handige tips. Je zal de theorie nu niet meer vergeten!

Na de klassikale les laten wij je oefenexamens maken. Omdat dit examens zijn zoals ze er bij het CBR uitzien is je voorbereiding op het officiële examen optimaal. Vraagstellingen, instinkers, onderwerpen, je komt met allemaal in aanraking tijdens onze oefenexamens.

Onze dagcursus theorie auto is een zeer complete theoriecursus. Lesmateriaal, een lunch, drankjes en vervoer van en naar de examenplek is inbegrepen in de prijs. En de prijs van de cursus is zeer scherp. Daarbij is ons slagingspercentage ook nog eens heel hoog! Twijfel niet meer, schrijf je in en wij helpen je aan het theoriecertificaat.

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/