Roestemmer.nl
Image default
Auto's en Motoren

Samen met 123-Theorie jouw theorie examen in 1 dag in Den Haag halen

Wil jij je auto theorie in 1 dag in Den Haag halen? Dat kan met behulp van 123-Theorie! Wij bieden eendaagse auto theoriecursussen in Den Haag aan waarbij je zelfs op dezelfde dag het CBR examen kan gaan maken.

Urenlang blokken en gefrustreerd raken boven dikke en saaie theorieboeken is vanaf nu dus verleden tijd. Wanneer je mee doet met onze cursus hoef je niet eens theorieboeken aan te schaffen. Waar je normaal gesproken dus best veel tijd kwijt zou zijn aan het leren van de theoriestof, ben je door ons in 1 dagje klaar. Onze cursus zit zo goed in elkaar dat het slagingspercentage zeer hoog ligt, de kans dat je niet in 1 keer zal slagen voor het CBR theorie examen is dus zeer klein.

Faalangst, ADHD of concentratieproblemen? Geen probleem!

Heb je erg veel last van zenuwen wanneer je een examen moet maken of kamp je met faalangst? Geen probleem, wij halen jouw zenuwen bij je weg en zorgen dat je met vol vertrouwen aan je examen zal beginnen. Heb je concentratieproblemen of onrust in je hoofd vanwege ADHD? Geen probleem, wij weten precies hoe we je bij de les kunnen houden en hoe we de lesstof ook aan jou goed over kunnen brengen. Heb je moeite met de Nederlandse taal of woon je nog niet zo lang in Nederland waardoor je onze taal nog niet geheel onder de knie hebt? Geen probleem, wij geven op een rustige manier les, herhalen de lesstof regelmatig en communiceren op een duidelijke en makkelijke manier. Door onze ruime ervaring met deze vormen van problematiek en onze relaxte manier van lesgeven zorgen wij ervoor dat ook mensen met een probleem gewoon eenvoudig binnen 1 dag kunnen slagen voor hun examen.

Wij geven les op diverse locaties

Zou jij in plaats van in Den Haag graag je auto theorie in 1 dag in Eindhoven willen halen? Wederom, geen probleem! Je kan ons door het hele land vinden, dus ook in Eindhoven. Want we willen dat iedereen onze theoriecursus kan volgen zonder daar heel ver voor hoeven te reizen.

De prijs van onze cursus bedraagt €99,-. Daar zit het cursusmateriaal, drankjes, een lunch en vervoer van en naar het CBR bij inbegrepen. De prijs van het examen bedraagt €37,-, dit betaal je apart bij het CBR.

https://www.123-theorie.nl/