Roestemmer.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Houten speelgoed, zoals een poppenwagen met naam, is stevig en gaat ontzettend lang mee

Houten speelgoed is een populaire keuze voor kleine kinderen en dat is niet voor niets: het materiaal is zeer stevig, waardoor het niet snel stuk gaat. Het is daarom zelfs geschikt voor de allerkleinsten. Daarnaast neemt het materiaal warmte op en ruikt het lekker, waardoor het erg prettig is om mee te spelen. Wanneer je mooi speelgoed zoekt voor je (klein)kind, is een houten poppenwagen met naam van Poppenpret misschien wat voor jou. Deze loopwagen is gemaakt van stevige onderdelen en heeft rubberen banden, waardoor kinderen vanaf één jaar er veilig en geruisloos mee kunnen spelen. Dit maakt het een leuk cadeau voor kinderen én hun ouders!

Een loopwagen is goed voor de ontwikkeling van jouw (klein)kind

Naast dat houten speelgoed ontzettend mooi is, is het ook goed voor de ontwikkeling van jouw (klein)kind. Kinderen bootsen spelenderwijs alledaagse situaties na, zo ook met een houten poppenwagen met naam. De pop kan zo namelijk meegenomen worden tijdens een wandeling. De loopwagen is beschikbaar in roze, blauw, rood of blank gelakt. In het laatste geval is de mooie structuur van het hout zichtbaar. Om jouw cadeau helemaal af te maken, vind je bij Poppenpret ook zelfgemaakte dekentjes voor de pop van je (klein)kind. Daarnaast kun je hier terecht voor zonnekindpoppen die worden gemaakt in fairtrade-ateliers in India.

Voeg een naamsticker toe aan je bestelling

Wil je de houten poppenwagen personaliseren met de naam van je (klein)kind? Dan voeg je eenvoudig een naamsticker aan je bestelling toe. De sticker is op elke gewenste plek op de wagen te plaatsen. Dit doe je simpelweg door de papiertjes van elkaar te halen, de sticker aan te brengen en vervolgens het dunne papiertje te verwijderen. Daarna is de loopwagen helemaal klaar voor gebruik! Als je nog vragen hebt over de houten loopwagen of een van de andere producten van Poppenpret, kun je altijd contact opnemen met de eigenaresse van de webshop.

https://www.poppenpret.nl/