Roestemmer.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Er even tussenuit met deze groepsaccommodatie in Gelderland

Een écht uniek weekendje weg heeft u bij De Westernboerderij. Dit is een grote boerderij middenin de natuur waar u de leukste en gekste activiteiten kunt doen tijdens uw uitje op zondagmiddag. Het is de ideale plek voor een vrijgezellenfeest, een familieweekend, een bedrijfsuitje of gewoon een weekendje weg met een grote of kleine groep. Je kunt er overnachten, dineren en zowel binnen al buitenactiviteiten doen die door het team verzorgd worden. Dit is dus de meest unieke groepsaccommodatie in Gelderland voor een uitje op zondagmiddag of weekendje weg.

Een weekend weg of enkel een uitje op de zondagmiddag

De keuze is helemaal aan u bij deze groepsaccommodatie in Gelderland. U kiest zelf hoelang u wilt verblijven en welke activiteiten u wilt doen door het samenstellen van een arrangement. Wilt u alleen een uitje op de zondagmiddag? Of wilt u liever het hele weekend wegblijven en heerlijk overnachten in een van de tipitenten, die naast het kampvuur middenin de natuur ligt. U bepaalt helemaal zelf hoe jullie weekend eruit gaat zien!

Het hele weekend genieten

Op deze locatie in Gelderland heeft u het hele weekend wat te doen. U kiest thuis al via de website uit welke activiteiten u allemaal wilt doen. Bekijk goed welke activiteiten bij iedereen in de smaak vallen en voor iedereen toegankelijk zijn. U weet dus al van tevoren wat uw uitje op zondagmiddag bij deze groepsaccommodatie in Gelderland gaat zijn of wat het programma van het weekend is. Na de activiteiten bent u waarschijnlijk wel toe aan wat lekkers en een drankje. Dit organiseert het team van De Westernboerderij ook voor u, zodat u uw uitje op zondagmiddag heel goed kunt afsluiten. Wilt u niet aan het einde van de dag nog terug naar huis rijden? Overnacht dan in de heerlijke tipitent bij het warme kampvuur. Hiervoor hoeft u enkel een kussen en slaapzak mee te nemen. De Westernboerderij zal u voorzien van alles wat u nodig heeft. Het is zelfs mogelijk om een lekker ontbijt bij te boeken. Hier kunt u dus genieten van een weekend vol activiteiten, lekker eten en ontspanning.