Roestemmer.nl
Image default
Industrie

Kies voor kwalitatieve industriële lijm bij deze aanbieder

Schakel de specialist Lubribond Benelux in wanneer je industriële lijm van hoge kwaliteit nodig hebt. Dit is een jong bedrijf, maar heeft wel een ruime ervaring opgebouwd op dit gebied. 30 jaar geleden begonnen zij als afdeling binnen Laagland B.V. met het importeren van lijmen. Deze afdeling is uiteindelijk zelfstandig geworden en in 2012 uitgegroeid tot het gespecialiseerde bedrijf Lubribond Benelux. Je vindt bij hen nu alle veelgebruikte en kwalitatief hoogstaande soorten industriële lijm en siliconen voor je toepassingen. Doordat zij veel kennis en ervaring hebben opgebouwd op het gebied van dit product, kun je altijd perfect terecht voor betrouwbare producten en deskundig advies.

Welke industriële lijm vind je in dit assortiment?

Industriële lijm wordt gebruikt voor met name de assemblage van onderdelen, maar ook bijvoorbeeld voor brandpreventie en verpakkingen. Of je nu zoekt naar aluminium lijmen of hittebestendige lijmen, je vindt het allemaal in het assortiment van Lubribond Benelux. Ook vind je hier een ruim aanbod aan transparante lijmen. Hiermee zorg je voor glasheldere en vrijwel onzichtbare verbindingen. In vele industrieën wordt industriële lijm in een specifieke variant toegepast, bijvoorbeeld in de elektrotechniek, medische industrie, metaalbewerking, scheepsbouw, installatietechniek, auto-, reclame- en voedingsmiddelenindustrie en 3D-printing. Ben je er niet helemaal zeker van welke industriële lijm je nodig hebt voor jouw toepassingen en processen? Dan kun je niet alleen bij Lubribond Benelux terecht voor deskundig advies, maar ook voor demonstraties van de verschillende producten.

Altijd de beste oplossing voor je industriële toepassingen

Vanuit het magazijn in Reeuwijk worden zoveel mogelijk producten uit voorraad geleverd. Door het inschakelen van gerenommeerde transportbedrijven, is een levering op de volgende dag in de meeste gevallen een vanzelfsprekendheid. Voor iedere specifieke toepassing streeft Lubribond Benelux ernaar om de beste oplossing te zoeken. Je bent dus ervan verzekerd dat je de juiste industriële lijm aanschaft voor jouw doeleinden. Op de website vind je meer informatie over het aanbod van dit bedrijf.

https://www.lubribond.nl/