Roestemmer.nl
Image default
Tuin en buitenleven

Onkruidbestrijding met heet water werkt uiterst effectief

Onkruid; iedere tuineigenaar komt er wel mee in aanraking. In principe verstaan we onder onkruid alle planten die in uw tuin groeien, maar daar niet tuis horen. Het wordt pas echt vervelend als onkruid zich snel verspreidt en zo de tuin overwoekert. Gelukkig valt daar iets tegen te doen. Een van de manieren is onkruidbestrijding met heet water. Om dit uit te kunnen voeren is het mogelijk om een onkruidmachine te huren of te kopen.

Een onkruid machine die zeer milieuvriendelijk is

De ideale partner om een onkruidmachine te huren of te kopen is De onkruidkoker. Zij beschikken over een ruim assortiment met Empas machines. Deze machines maken gebruik van een speciale opwarmingstechniek om het juiste resultaat te leveren. Dit bedrijf focust zich op onkruidbestrijding met heet water middels de juiste onkruidmachines. De Empas onkruidmachines die u bij hen kunt huren of kopen zijn zeer milieuvriendelijk en te vinden op de Milieulijst. Wat betekent dat deze erkend zijn door de overheid.

Hoe werk het?

U bent wellicht benieuwd hoe onkruidbestrijding met heet water in zijn werk gaat? Dat lichten wij graag even toe. De Empas machines verwarmen water naar 98 graden Celsius in diesel- of gasgestookte ketels. U giet vervolgens het kokende water over het onkruid zodat deze afsterft. Het werkt dus erg snel maar uiterst doeltreffend. Alle machines maken gebruik van een speciale opwarmingstechniek en zijn uitgevoerd met een hogedrukfunctie.

Laat u adviseren

Dit bedrijf heeft een jarenlange ervaring op het gebied van onkruidmachines en kunnen u daardoor perfect adviseren over de verschillende mogelijkheden om onkruid te bestrijden met heet water. De onkruidkoker verhuurt zowel compacte heet water units van Empas als opbouwunits. Bent u benieuwd of zij een onkruidmachine aanbieden die aan uw wensen en eisen voldoet? Neem contact met hen op en zij voorzien u graag van meer informatie.