Roestemmer.nl
Image default
Gezondheid

Afvallen met behulp van de diëtist in Leiden

Ben je woonachtig in Leiden en op zoek naar een diëtist? Wij bieden jou onze hulp! Ons team bestaat uit gediplomeerde voedingsdeskundigen. Zelfs voor degenen wie het nooit gelukt is om gewicht te verliezen biedt het team een uitkomst. Wij kijken niet alleen naar wat je eet, maar ook hoe je eet. Daarnaast zijn wij ervan op de hoogte hoe externe invloeden, zoals stress, het afvalproces kunnen vertragen. Een diëtist in Leiden herkent daarnaast ook eventuele eetstoornissen. Kom snel langs in Leiden voor een vrijblijvend consult.

Vrijblijvend consult

Wanneer u voor het eerst langskomt bij de Diëtist in Leiden voert u eerst een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek is gratis en verbindt u nergens aan vast. Na dit gesprek bent u volledig vrij in uw keuze om wel of niet samen met de diëtist in Leiden aan de slag te gaan. De diëtist vraagt u onder meer naar de reden waarom u denkt een diëtist nodig te hebben. Veel voorkomende redenen zijn overgewicht, ondergewicht, vitamine te kort en verslaving. Tijdens het consult is het hoofddoel een oorzaak te vinden om vervolgens te bepalen wat de beste oplossing is. Wij bieden tijdens dit consult de oplossing aan. Vervolgens maakt u de keuze om dit samen met de diëtist in Leiden te doen of niet.

Eetstoornissen   

De diëtist heeft vaak te maken met cliënten die loop der jaren een eetstoornis hebben ontwikkeld. Dit is een bekend probleem bij de praktijk in Leiden. Wij werken met specialisten die eetstoornissen snel kunnen herkennen en weten dat een oplossing voor de een geen oplossing voor de ander hoeft te zijn. Jullie leren elkaar daarom beter kennen. In Leiden biedt de diëtist een vertrouwde omgeving waar u eerlijk mag en kan zijn over alle oorzaken die de eetstoornis hebben veroorzaakt. Kom gerust langs voor een consult.