Roestemmer.nl
Image default
Eten en drinken

Lunch bestellen of een complete catering in Rotterdam

Organiseert u een feest of evenement in Rotterdam en heeft u hier catering voor nodig? Dan staan de experts van Brood Express voor u klaar. Zij bereiden verscheidene lekkere broodjes, zodat er voor al uw gasten iets lekkers tussen zit. Denk bijvoorbeeld aan broodjes met kaas, vlees of vis. Er zijn veel mogelijkheden qua beleg, maar ook van broodsoorten. Zo kiest u onder andere uit:

  • Kornbollen
  • Witte pistolets
  • Bruine pistolets
  • Italiaanse bollen
  • Maïs- of volkorenboterhammen

Ook voor de aankleding wordt gezorgd

Naast de catering kan Brood Express ook andere benodigdheden regelen om uw evenement in Rotterdam compleet te maken. Zo kan dit bedrijf ook zorgen voor een tent, een terras en meubilair. Hierdoor bent u meteen van alle belangrijke benodigdheden voorzien en kunnen uw gasten comfortabel genieten van hun maaltijd. Dat is nog eens service!

Een heerlijke lunch bestellen voor uzelf is ook mogelijk

Als u geen catering nodig heeft, maar toch graag wilt proeven wat dit bedrijf uit Rotterdam te bieden heeft, is het een goed idee om hier eens een lunch te bestellen. Ook dan kunt u kiezen uit veel soorten broodjes en ook fruit en limonade kunt u hier kopen. Zo heeft u, na het bestellen, snel een complete lunch om van te smullen bij u thuis in Rotterdam of op het werk.

Geef uw bestelling door en alles wordt netjes geregeld

Of u nu lunch wilt bestellen of catering in Rotterdam nodig hebt; Brood Express staat voor u klaar. Geef telefonisch uw bestelling door en de professionele medewerkers gaan direct voor u aan de slag. Uiteraard worden er alleen verse ingrediënten gebruikt en wordt uw bestelling op de juiste plaats en tijd afgeleverd. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw feest, evenement of luxe lunch met uw collega’s of familieleden. Laat het u heel goed smaken!