Roestemmer.nl
Image default
Gezondheid

E-smoker kopen? Dé sigaret waarbij u nooit meer een aansteker nodig heeft

Als reguliere roker bent u hoogstwaarschijnlijk al duizenden keren tegen het volgende probleem aangelopen: u snakt naar een sigaretje, pakt er een uit het doosje, maar tot uw grote schrik is wéér die aansteker nergens te bekennen! En zo start er wederom een ongewenste zoektocht naar een vuurtje om dat ene sigaretje aan te steken waar u zo naar verlangt, een momentje van rust. Wellicht is de oplossing hiervoor eenvoudiger dan u denkt. Door een e-smoker te kopen, gaat u volledig over op de elektrische variant van roken en wordt het gebruik van de aansteker verleden tijd. eSigaretonline.nl is specialist op het gebied van e-sigaretten, in deze winkel heeft u een ruime keuze uit verschillende types, kleuren en merken e-smokers.

Een e-sigaret geheel naar uw eigen wensen

Bij eSigaretonline.nl heeft u de mogelijkheid om een e-smoker te kopen die geheel aan uw eigen wensen voldoet. Zo heeft u allereerst de keuze om een e-sigaret te kiezen die dicht in de buurt komt bij het inhaleren van een reguliere sigaret of eentje die meer vergelijkbaar is met een waterpijp. Ook heeft u zelf invloed op de kleur van de e-smoker, het model, de smaak van de e-liquid en de hoeveelheid nicotine die u wenst te inhaleren. Wat liquids betreft, heeft de gespecialiseerde e-sigarettenwinkel een gevarieerd aanbod aan smaken. Zo kunt u onder meer kiezen tussen mint, diverse smaken drankjes en snoep en tabak. Wat nicotine betreft, heeft u de keuze uit nicotinevrij of een nicotinegehalte oplopend tot wel 20 milligram.

Uw aankoop laten verzenden of ophalen

Wanneer u een bepaalde e-smoker wilt kopen, kunt u deze laten verzenden via de pakketpost met bijbehorende verzendkosten. U zult uw e-smoker bijna altijd de volgende dag al ontvangen. Haalt u liever persoonlijk uw bestelling op? Ook dit is mogelijk in de fysieke vestigingen in Hengelo of Deventer.