Roestemmer.nl
Image default
Dienstverlening

Keuze uit naambordjes van verschillende materialen

Als u op zoek bent naar een naambord of naamplaatje dan bent u bij naambordkopen.nl aan het juiste adres. U vindt hier naambordjes in verschillende stijlen, materialen, formaten en vormen. Deze kunnen in veel gevallen binnen 2-5 werkdagen geleverd worden.

Emaille naambordjes

Bent u op zoek naar een naambordje emaille? Dan kunt u bij naambordkopen.nl kiezen uit de volgende collecties:

  • gebolde rechthoekige emaille naambordjes
  • gebolde klassieke emaille naambordjes
  • gebolde ovale emaille naamplaatjes
  • moderne emaille naamplaatjes
  • oor model emaille naamplaatjes

Messing naamplaatjes

Bent u op zoek naar messing naamplaten? Dan kunt u kiezen uit een vlakke of gegoten uitvoering. De gegoten messing naamborden worden door echte vakmensen handmatig gegoten. Messing is een legering van zink en koper. Door de combinatie van deze twee metalen is het hard genoeg om tekst in te graveren. Vervolgens wordt de tekst met zwarte lak erin gelakt wat er fraai uit komt te zien. Tenslotte krijgt het naambordje een extra laklaag waardoor de levensduur wordt verlengd.

Perspex naambordjes

Zoekt u een doorzichtig naambordje? Dan kunt u kiezen voor glas of voor perspex. Wanneer u kiest voor perspex bent u meestal wat goedkoper uit dan wanneer u kiest voor glas. Perspex is een doorzichtige sterke kunststof die weerbestendig is en niet verkleurt. Bij perspex naambordjes wordt het huisnummer uit een folie gesneden. De gekozen tekst wordt aan de achterzijde gegraveerd en de door uw gekozen kleur wordt er vervolgens in gelakt.

Showroom

Vindt u het lastig om online uw keuze te maken voor een naambordje? Dan kunt u de naambordjes ook in de showroom komen bekijken. De showroom bevindt zich aan de Kerkweg 74 in Heemskerk. De showroom heeft de volgende openingstijden: maandag gesloten, dinsdag open van 09:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 18:00, woensdag gesloten, donderdag open van 09:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 18:00 uur,  vrijdag open van 13:30 tot 18:00, zaterdag open van 09:00 tot 17:00 en zondag gesloten.

https://naambordkopen.nl/