Roestemmer.nl
Image default
Vervoer en transport

Verschillende co-packing opties

Wanneer je op zoek bent naar een co-packing bedrijf wil je natuurlijk wel kiezen uit een aantal opties. Gelukkig biedt Na-Nomi deze opties aan voor de bedrijven die het nodig hebben. Voor elk bedrijf is het wel mogelijk om producten door Na-Nomi te laten verpakken.

Advies op maat

Voordat je zomaar in zee gaat met een bedrijf, wil je natuurlijk wel eerst weten waar je aan toe bent. Bij Na-Nomi is dit heel erg makkelijk geregeld. Je kunt een afspraak maken door ze te bellen. Het is mogelijk om een belafspraak hiervoor te maken en het is mogelijk om een afspraak bij Na-Nomi op kantoor te maken.

Na het maken van een afspraak, wordt er samen overlegd hoe ze het precies aan gaan pakken. Dit houdt in dat ze je inlichten over de mogelijkheden, waardoor jullie samen tot een uitkomst komen.

Co-packing opties

Er zijn een aantal opties waar je gebruik van kan maken bij Na-Nomi. Zo bieden ze bijvoorbeeld shrink wrapping aan. Shrink wrapping is het verpakken van meerdere producten in één verpakking. Hierbij moet je denken aan dingen zoals een multiverpakking.

Product sleeving is ook een goede optie om voor te gaan. Product sleeving is de kartonnen buitenkant van een aantal producten bij elkaar. Dit is perfect als je bepaalde promotieacties wilt doen. Ook is het handig voor het delen van bepaalde informatie. Hierbij moet je denken aan tips of recepten.

Wanneer je producten voor een ander doeleinde wilt gebruiken of ze wilt exporteren, moet je er een andere sticker, label of etiket op plakken. Deze kun je laten maken door Na-Nomi. Als je producten wilt laten ompakken, verpakken of inpakken, ben je bij Na-Nomi ook aan het juiste adres. Hierbij moet je denken aan dingen als een kerstpakket, een boodschappenpakket of een assortimentspakket.

Voor webshops kan het ook handig zijn om in zee te gaan met Na-Nomi. Na-Nomi zorgt namelijk voor de distributie van de producten die je in je webshop aanbiedt. Zo zorgen ze er voor dat de producten op het juiste adres aan komen. Dit neemt een hele hoop werk uit handen.