Roestemmer.nl
Image default
Industrie

Laat een product ontwerpbureau u ontzorgen

Als u een professionele partner wilt inschakelen voor uw productontwerp, neemt u dan een product ontwerpbureau in de arm. Lencon Engineering is zo’n ontwerpbureau; zij ontwikkelen en realiseren al uw producten voor u. Zij spreken hiervoor duidelijke met u af wat de verwachting en deadlines zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. De technische kennis die dit bedrijf biedt wendt u eenvoudig aan om uw product en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Kies voor een product ontwerpbureau met vele connecties

Dit gespecialiseerd product ontwerpbureau staat u graag bij met het ontwerpen van uw nieuwe product. Zo realiseren zij prototypen van de ontwerpen die zij maken, zodat u direct een concreet voorbeeld in handen heeft. Zij doen echter nog veel meer dan dit. Met vele jaren in het vak hebben zij een uitgebreid netwerk opgebouwd van betrouwbare specialisten. Via dit netwerk kunnen zij u voorzien van experts die aan vrijwel alle specialistische producteisen kunnen voldoen. Zo assisteren zij u graag bij assemblage, uitgebreid testen en de levering van producten. Daar plukt u de vruchten van!

Detachering engineering voor tijdelijke ondersteuning

Als u werkt op projectbasis of een tijdelijk tekort aan capaciteit heeft, biedt Lencon u de mogelijkheid om via detachering enkele krachten uit hun engineering-afdeling in huis te halen. De engineering medewerkers die dit bedrijf voor detachering aanbiedt zijn uiterst ervaren in het ontwikkelen van allerhande producten, voor vele verschillende markten. Op voorhand worden met u duidelijke afspraken gemaakt over het te realiseren productontwerp, zodat vervelende verrassingen worden voorkomen. Deze engineering professionals uit de detachering helpen uw bedrijf razendsnel uw producten ontwerpen en creëren.

Dit bureau is altijd op zoek naar nieuwe vakmensen

Als u zelf specialist in productontwikkeling bent is Lencon Engineering wellicht uw ideale werkplaats! Wegens hun constante groei zijn zij altijd op zoek naar nieuwe medewerkers met de capaciteit om technisch hoogstaande producten te ontwikkelen. U vindt de vacatures op de website van dit bedrijf. Toch liever zelf gebruik maken van de expertise van dit product ontwerpbureau? Neemt u dan direct contact met hen op om te bespreken hoe u kunt profiteren van hun diensten.